Politică

Marian Oprișan, mesaj DUR către alegătorii din ARDEAL, care vor să îl voteze pe IOHANNIS

Marian Oprișan, vicepreședinte PSD și președinte PSD Vrancea, a declarat pentru realitatea.net că în turul doi al alegerilor, nu se va mai face o distincție între stânga și dreapta, iar PSD se va mobiliza pentru a-i convinge pe cei care au votat candidați de dreapta, că Ponta trebuie votat. Acesta a admis că PSD a avut un scor slab în Transilvania, dar a susținut că dacă cei din Ardeal vor să voteze un candidat susținut de Lazslo Tokes și PDL, nu au decât să îl voteze pe Iohannis.

Oprișan a afirmat, în interviul de la realitatea.net, că argumentul cel mai puternic pe care îl are pentru ca Iohannis să nu fie votat este că acesta este candidatul PDL: 

„Ați avut un scor slab în Transivania, unde primul tur a fost câștigat de Klaus Iohannnis. Cum veți reuși să îi convingeți pe cei din Ardeal să voteze Victor Ponta, mai ales că din 2004, PSD are probleme în a convinge Ardealul să voteze candidatul partidului.


Eu cred că și organizațiile de acolo știu că este loc de mai bine,  dar trebuie să le spunem celor din Transilvania că dacă vor un președinte care este susținut de Lazslo Tokeș și de PDL, nu au decât să voteze în consecință.

Care este argumentul dumneavoastră pentru afirmația  făcută? De ce credeți că Iohannis nu trebuie votat în turul 2?


În primul rând, Klaus Werner Iohannis este candidatul PDL și doar a unei părți din PNL. Iar PDL, cât a fost la guvernare nu a făcut decât să sfideze poporul român prin măsurile luate, să taie salariile.

Klaus Iohannis  a fost validat drept candidat al PNL, prima dată. Cei care v-au fost parteneri de guvernare, de altfel. Credeți că dacă ar fi candidat Crin Antonescu, așa cum prevedea protocolul USL, ar fi avut un scor mai bun ca cel înregistrat  de Iohannis?


Crin Antonescu ar fi avut șansa de a fi președintele României, dacă nu ar fi rupt USL“.

abonare newsletter