Politică

Adrian Gurzău a DEMISIONAT din PDL. El se va înscrie în PMP!

Deputatul clujean Adrian Gurzău a demisionat vineri, 31 ianuarie, din Partidul Democrat Liberal. Acesta se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară.

Vicepreşedintele PMP, clujeanul Adrian Papahagi, a declarat pentru Monitorul de Cluj că Adrian Gurzău nu a semnat încă nicio adeziune la PMP.

"Am aflat și eu că se pregătesc mai mulți deputați să plece din PDL. Gurzău nu m-a contactat, nu a semnat nicio adeziune la PMP. Când o să-și depună adeziunea vă voi confirma”, a declarat vicepreşedintele PMP, Adrian Papahagi pentru Monitorul de Cluj.


Adrian Gurzău a confirmat pentru Monitorul de Cluj că a demisionat din PDL și că se înscrie în PMP.

”Nu e zvon, e realitate. Am demisionat din partid și mă alătur lui Traian Băsescu și Elena Udrea pentru a continua reformele și pentru a face opoziție dură USL-ului”, a declarat Gurzău.


Deputatul clujean spune că a făcut acest lucru pentru a crea "o opoziţie reală la USL" şi pentru "a dezvolta toate proiectele preşedintelui Traian Băsescu".

"Am demisionat, vineri, din PDL şi m-am înscris în PMP. Am făcut acest gest pentru a crea o opoziţie reală la USL, pentru a crea o dreaptă puternică şi pentru a dezvolta toate proiectele preşedintelui Traian Băsescu. Suntem o echipă cu preşedintele Băsescu şi mergem mai departe cu idealurile pe care ni le-am propus", a declarat, Gurzău.


Adrian Gurzău a fost membru al PDL din 1995 şi este deputat la al treilea mandat.

El a deţinut până acum funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter