Politică

Mesaj pentru „postacii de serviciu”. „Oricât de mult ai lătra pe unde latri”. Strategia prin care Boc e primar de 20 de ani dezvăluită chiar de el!

Emil Boc este la al cincilea mandat, la finalul căruia va deveni cel mai longeviv primar al Clujului. Edilul are un mesaj pentru cei care îl contestă și a dezvăluit succesul „echipei PNL” la Cluj-Napoca.

sursă foto Facebook Emil Boc sursă foto Facebook Emil Boc

 

„Eu înțeleg că sunt mulți care comentează și asta e treaba lor. Sunt comentatori de profesie. Societatea democratică are nevoie și de comentatori de profesie mai interesați sau dezinteresați. Asta este treaba lor. Treaba noastră, a autorităților locale, este să urmăm pașii legali în implementarea proiectelor. Noi trebuie să dăm socoteală pentru fiecare leu investit. Cei care vorbesc nu dau socoteală nimănui. Dau socoteală eventual dacă încalcă legea, în fața justiției, dar în rest poate să spună orice. Mulți spuneau că nu se va face Parcul Zorilor niciodată, este licitația câștigată, se lucrează la proiectare și în octombrie se va intra la lucru în teren. Alții vorbesc, noi facem. La fel, bazele sportive, spuneau că baza sportivă La Terenuri nu se va face niciodată, nu se pot face exproprieri, nu vom reuși. Probleme îți apar și acasă când utilizezi un bun, unele lucruri ai de îmbunătățit. Aici lucrările (la baza sportivă La Terenuri – n.r) care sunt în garanție se efectuează pe garanția executantului. Aceste lucruri sunt firești, dar baza este funcțională. Adică oricât de rea credință ai fi, oricât de mult ai lătra pe unde latri când oamenii merg acolo și văd și sunt zeci de mii de oameni care merg săptămânal, pe ei nu îi poți minți că nu se face pentru că văd. Asta e strategia mea dintotdeauna, îi lăsăm pe unii să vorbească, noi suntem cu partea de fapte. Iar oamenii când văd diferența, citesc pe hârtie că nu se face dar merg în teren și văd că lucrurile se întâmplă, atunci își fac ei imaginea adevărată și asta explică succesul în timp al echipei PNL de la Cluj pentru că ne-am focalizat pe fapte și nu pe vorbe”, a comentat Boc la un post de radio.


Edilul spune că trebuie să fie „responsabil” pentru fiecare clujean care „și-a pus încrederea în el și l-a votat”.

„La bazinul olimpic din Borhanci lucrăm de ani buni la pregătirea întregii documentații, anul viitor vom lansa licitația probabil la cel mai modern bazin olimpic care se va construi. Este o investiție de 27 de milioane de euro care va ridica la alt nivel tot ceea ce înseamnă și partea de performanță și construcție de excepție (...) Asta înseamnă să gândești pe termen mediu și lung, să faci infrastructura ca după aceea locuirea să vină. Nu facem invers. Să facem locuire, să facem totul ghetou, după aceea ne sufocăm și după aia nu mai poți face nimic, nici măcar o bretea. Facem centură, facem extinderi, facem metrou, facem tren metropolitan și gradăm locuirea în funcție de utilizarea acestei infrastructuri. Așa cred că se gândește modern și strategic dacă îți pasă de comunitatea pe care o păstorești. Eu vreau să fiu onest cu clujenii pentru că ar putea să nu mă mai intereseze nimic, «care-i problema, dați-i drumul măi fraților, e pentru mine». Fiecare și-a pus încrederea în mine și m-a votat și să veghez la poza asta mare de ansamblu în ciuda tuturor atacurilor și criticilor care sunt. Dacă eu nu voi fi conștient sau responsabil, atunci vor suferi generații și generații de aici înainte”, a mai precizat acesta.

CITEȘTE ȘI:

Parcuri pe hârtie? Szakáts: „Nici în următoarele două mandate ale lui Emil Boc, Clujul nu va avea 190 hectare spațiu verde”

Nicio ședință fără ceartă pe centura metropolitană. Emil Boc: „Oriunde Drulă atinge Clujul, otrăvește. Acest domn nu iubește Clujul”

Primarul Emil Boc și ministrul Lucian Bode, la Untold: „Distracția continuă la Untold, și ea nu trebuie să însemne excese!” - FOTO

abonare newsletter