Actualitate

Primarul Emil Boc și ministrul Lucian Bode, la Untold: „Distracția continuă la Untold, și ea nu trebuie să însemne excese!” - FOTO

Primarul Emil Boc și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode au fost prezenți sâmbătă seară la Untold.

Primarul Emil Boc și ministrul Lucian Bode, la Untold: „Distracția continuă la Untold, și ea nu trebuie să însemne excese!”. FOTO: Facebook/ Lucian Bode Primarul Emil Boc și ministrul Lucian Bode, la Untold: „Distracția continuă la Untold, și ea nu trebuie să însemne excese!”. FOTO: Facebook/ Lucian Bode

 

 


Ministrul Lucian Bode a făcut o „vizită de lucru” sâmbătă seară la festivalul Untold, alături de primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Tarcea. Oficialul a făcut apel la cumpănare și responsabilitate.

 


„Pe parcursul celor patru zile de festival, structurile MAI au fost și vor fi alături de zecile de mii de participanți pentru protecția și siguranța lor. Din centrul de comandă dar și din mijlocul celor care petrec, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.

Primarul Emil Boc și ministrul Lucian Bode, la Untold. FOTO: Facebook/ Lucian Bode

Le mulțumesc celor peste 1.000 de angajați din cadrul structurilor noastre pentru modul profesionist de abordare, pentru implicare și acțiunea integrată în gestionarea evenimentelor de acest fel. A fost aplicat și de această dată modelul proactiv de acțiune pentru a preveni incidentele nedorite și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.


În aceste zile suntem partenerii celor care înțeleg să se comporte civilizat și să respecte legea.  Desfășurarea în condiții de siguranță a acestui eveniment care a devenit un brand pentru țara noastră și care pune România pe harta marilor festivaluri internaționale de muzică, este o carte de vizită importantă pentru noi toți: autorități, organizatori, participanți”, a scris ministrul, pe rețelele de socializare.

Ministrul Lucian Bode a făcut o „vizită de lucru” sâmbătă seară la festivalul Untold. FOTO: Facebook/ Lucian Bode

Bode a arătat că distracția nu trebuie să însemne excese, făcând apel la echilibru. De asemenea, ministrul i-a felicitat pe organizatori și administrația locală pentru buna cooperare.


„Distracția continuă, aici, la Cluj-Napoca, la #UNTOLD, și ea nu trebuie să însemne excese! Echilibrul, măsura și respectul sunt compatibile cu voia bună și distracția!  Le mulțumesc celor care au înțeles acest lucru și care se bucură decent de acest festival.

Felicitări organizatorilor, autorităților locale și partenerilor implicați în acest proiect grandios pentru această nouă ediție a UNTOLD și pentru buna cooperare pe care au avut-o cu structurile MAI. Unii fără alții nu se poate!”, a mai scris ministrul.


Primarul Emil Boc și ministrul Lucian Bode, la Untold. FOTO: Facebook/ Lucian Bode
Primarul Emil Boc și ministrul Lucian Bode, la Untold. FOTO: Facebook/ Lucian Bode

CITEȘTE ȘI:

Șuier, vedeta festivalului Untold. Oamenii au stat la coadă să se fotografieze cu patrupedul. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter