Național

VIDEO. Peste o mie de protestatari AUR au FORȚAT intrarea în curtea Parlamentului. Manifestație împotriva Certificatului Verde

Peste o mie de protestatari AUR au forțat intrarea în curtea Palatului Parlamentului, într-un protest împotriva legii Certificatului Verde, care încă nu a fost adoptată.

VIDEO. Peste o mie de protestatari AUR au FORȚAT intrarea în curtea Parlamentului. Manifestație împotriva Certificatului Verde VIDEO. Peste o mie de protestatari AUR au FORȚAT intrarea în curtea Parlamentului. Manifestație împotriva Certificatului Verde

 

 


Protestatarii au reușit să rupă cordonul creat de jandarmi, dar autoritățile au baricadat intrările în clădirea Parlamentului.

Cei prezenți la manifestația AUR sunt nemulțumiți pentru că Certificatul Verde urmează să fie introdus la locul de muncă, obligatoriu pentru medici și angajații Inspectoratelor pentru Situații de Urgență. Acesta este un proiect inițiat de Florin Cîțu.


Protestul AUR a fost promovat pe Facebook, iar acum sute de protestatari stau cu pancarte cu mesaje împotriva Certificatului Verde, a restricțiilor și a vaccinării în sine.

CITEȘTE ȘI:

PROTEST la Cluj joi! Polițiștii, angajații din penitenciare și militarii rezerviști ies în stradă în toată țara

Profesorii și anagajații din educație decid printr-un referendum dacă intră în GREVĂ generală din ianuarie 2022

Ultimele Stiri
abonare newsletter