Național

O barcă în care se aflau 6 adulți și 2 copii, răsturnată în Dunăre! Era condusă de o femeie DROGATĂ

O ambarcaţiune de agrement în care se aflau 8 persoane, între care doi copii, condusă de o femeie sub influenţa drogurilor, s-a răsturnat în Dunăre, duminică seara.

O femeie drogată a făcut accident cu barca pe Dunăre / Foto: depositphotos.com O femeie drogată a făcut accident cu barca pe Dunăre / Foto: depositphotos.com

 

 


Duminică, la ora 20,27, poliţiştii din Galaţi au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că o barcă s-ar fi răsturnat în Dunăre, iar persoanele care se aflau în această ambarcaţiune s-ar afla în apă.

 


„Din verificările preliminare efectuate de echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat, respectiv mila marină MM 76, zona cunoscută sub denumirea de Cotul Pisicii, s-a stabilit faptul că o ambarcaţiune de agrement, condusă de o femeie, de 37 de ani, din municipiul Galaţi, în care se aflau 6 adulţi şi 2 copii minori, de 9, respectiv 10 ani, s-ar fi răsturnat în fluviul Dunărea, pe fondul manevrării greşite. Toate persoanele purtau veste de salvare şi au reuşit să ajungă pe malul tulcean”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Galaţi.

Femeia deţine permis de conducere ambarcaţiune clasa D şi a fost testată cu privire la consumul de alcool sau droguri (substanţe psihoactive).


„În urma testării pentru consum de alcool, rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la substanţa Benzodiazepan, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Galaţi Sf. Apostol Andrei, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive”, mai informează IPJ Galaţi. A fost deschis un dosar penal pentru conducerea unei nave de către o persoană care se află sub efectul unor substanţe psihoactive.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Fenomenul drogurilor în România. Copiii ajung să consume substanțe interzise înainte de 13 ani

Poliția l-a lăsat liber în trafic pe tânărul din 2 Mai cu două ore înainte de accidentul mortal. În mașina sa au fost descoperite droguri, dar poliția nu l-a testat

Ultimele Stiri
abonare newsletter