Național

O profesoară a fost înjunghiată în gât de un elev în timpul orei, în București. Băiatul, în custodia polițiștilor

O profesoară de la un liceu din Sectorul 4 a fost înjunghiată în timpul orei de un elev, cu un cuţit, potrivit Poliţiei Capitalei.

Un elev care și-a înjunghiat profesoara, în custodia polițiștilor / Foto: depositphotos.com Un elev care și-a înjunghiat profesoara, în custodia polițiștilor / Foto: depositphotos.com

 

 


Conform unor surse judiciare, agresorul este elev în clasa a X-a, de la Liceul Ion Creangă din București. La începutul orei de japoneză, fără un motiv aparent, a înţepat-o pe profesoară în zona gâtului. Elevul, de 16 ani, nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv.

 


Aceleaşi surse au precizat, pentru agerpres.ro, că rana pare superficială, iar victima este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale.

„La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia poliţiştilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului s-au deplasat şi echipaje medicale”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).


Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a fost bătut de CINCI bărbați în fața unui local din Cluj! Doi dintre agresori, plasați sub control judiciar

SCANDAL în Colonia Nouă din Florești. Circa 20 de persoane s-au luat la ceartă și un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT

Ultimele Stiri
abonare newsletter