Actualitate

SCANDAL în Colonia Nouă din Florești. Circa 20 de persoane s-au luat la ceartă și un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT

Polițiștii au intervenit duminică pentru dispersarea unui grup de 20 de persoane de pe strada Colonia Nouă din Florești care se înjurau și se amenințau reciproc.

SCANDAL în Colonia Nouă din Florești. Un bărbat a fost înjunghiat. FOTO: Depositphotos.com SCANDAL în Colonia Nouă din Florești. Un bărbat a fost înjunghiat. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Duminică, 26 martie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Florești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

 


În jurul orei 19.50, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe strada Colonia Nouă, din localitatea Florești, se află în desfășurare un conflict cu mai multe persoane. La fața locului au fost identificate aproximativ 20 de persoane, care își adresau injurii, precum și amenințări cu acte de violență, unele având asupra lor obiecte contondente.

S-a intervenit pentru dispersarea lor, iar ulterior șapte persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.


În baza probatoriului administrat, bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

În timpul stării conflictuale, acesta l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 35 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală.


În cauză sunt continuate cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Ieri, 27 martie a.c., bărbatul a fost prezentat instanței, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe Calea Florești. Doi bărbați și-au împărțit pumni

abonare newsletter