Național

Un tânăr a încercat să se sinucidă după o ceartă cu iubita! Un câine i-a salvat viața în ultimul moment

Un tânăr care a încercat să se sinucidă a fost salvat de un câine în județul Suceava. Băiatul voia să își pună capăt zilelor din cauza unei neînțelegeri cu iubita sa.

Tânăr care a încercat să se sinucidă, salvat de un câine de Poliție / Foto: monitorulsv.ro Tânăr care a încercat să se sinucidă, salvat de un câine de Poliție / Foto: monitorulsv.ro

 

 


Un tânăr a încercat să se sinucidă în a doua zi de Crăciun în localitatea Siliștea Nouă, Suceava, însă a fost salvat în ultimul moment de un... câine!

 


Tânărul plecase de acasă pe 26 decembrie, iar în urmă a lăsat un bilet pe care a scris că se va sinucide după o neînțelegere cu iubita sa.

Familia sa a găsit biletul, a anunțat Poliția și au început căutările, scrie monitorulsv.ro. Peste 50 de polițiști, jandarmi, lucrători silvici și voluntari l-au căutat în pădurile din zonă, însă nu a fost nici urmă de băiat.


Ulterior, polițiștii au cerut sprijinul câinelui polițist Coh din Rădăuți (un exemplar de ciobănesc german) care a urmărit mirosul tânărului circa 5 km prin pădure. Patrupedul a ajuns la un grajd în care se afla tânărul dispărut, în stare de inconștiență, cu urme de degerături la brațe și picioare.

Din fericire, câinele l-a găsit în ultimul moment: era într-o stare critică, dar încă în viață. Băiatul a fost transportat la spital și se va recupera.

CITEȘTE ȘI:

Tentativă de sinucidere în Câmpia Turzii. O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 4

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter