Actualitate

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

O tânără a murit după ce s-a aruncat de la etaj pe strada Observatorului din Zorilor, în apropierea Spitalului de Recuperare. Avea doar 18 ani.

O persoană a căzut de la etaj pe strada Observatorului / Foto: monitorulcj.ro O persoană a căzut de la etaj pe strada Observatorului / Foto: monitorulcj.ro

 

UPDATE: Tânăra avea doar 18 ani și s-a sinucis

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.


Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.


_____

Știrea inițială:


 

Tragedia a avut loc în jurul orei 16:40, peste drum de magazinul Profi, potrivit martorilor.


Foto: monitorulcj.ro

Echipajele de Poliție și SMURD au intervenit la fața locului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit au intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzute de la înălțime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

A murit Valeria Seciu, una dintre cele mai mari actrițe de teatru

Accident în Piața Unirii, între două mașini! O femeie a fost transportată de urgență la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter