Actualitate

Tentativă de sinucidere în Câmpia Turzii. O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 4

O femeie de 52 de ani din Câmpia Turzii a amenințat duminică seară că se aruncă de la etajul 4 al blocului.

Tentativă de suicid în Câmpia Turzii. O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 4. FOTO: Depositphotos.com Tentativă de suicid în Câmpia Turzii. O femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 4. FOTO: Depositphotos.com

 

 


UPDATE: Femeia era cunoscută cu antecedente medicale

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară, alături de specialiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Cluj, printre care și un negociator, pentru a salva o femeie în vârstă de cca 50 de ani, ce amenința că se va arunca de la etajul 4, al unui bloc de locuințe.

La fața locului s-au deplasat o autospecială și o autoscară. Iar cea din urmă a fost utilizată pentru a ridica un specialist al Serviciului de Acțiuni Speciale și un pompier, până în dreptul balconului locuinței în care se afla femeia, cunoscută cu antecedente medicale. Aceștia au reușit să pătrundă în locuință, să imobilizeze femeia și să asigure accesul în interior al echipajului SAJ pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată apoi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.


Știrea inițială. Polițiștii clujeni au intervenit duminică seară la un bloc din Câmpia Turzii, unde o femeie a amenințat că se aruncă de la etajul 4. Din fericire, polițiștii au reușit să o oprească pe femeie, care a fost transportată ulterior la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate.

„La data de 18 septembrie, în jurul orei 19.00, Politia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe strada Mureșului din municipiu, o  persoană de sex feminin amenință că se va arunca de la etajul 4 al unui bloc. Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie de 52 de ani, din Câmpia Turzii.


De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, printre care și un negociator, iar împreună cu pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda s-a reușit pătrunderea în apartament și imobilizarea femeii. În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Acțiune „BLITZ” în Turda. Polițiștii au prins un infractor și au dat amenzi de mii de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter