Național

Trei eleve de 14 ani au ajuns la spital după ce au consumat droguri la școală în pauză

Trei eleve de 14 ani de la o școală din București, au ajuns la spital după ce au consumat droguri într-o pauză. Profesorii au fost cei care au chemat ambulanța.

Trei eleve de 14 ani de la o școală din București, au ajuns la spital după ce au consumat droguri într-o pauză/ Foto: depositphotos.com Trei eleve de 14 ani de la o școală din București, au ajuns la spital după ce au consumat droguri într-o pauză/ Foto: depositphotos.com

 

Trei eleve de clasa a IX-a de la o școală din Capitală, au ajuns la spital după ce au consumat droguri într-o pauză.


 

Incidentul a avut loc la Școala Centrală din Capitală, iar cele trei eleve ar fi consumat substanțe etnobotanice chiar într-o pauză. La un moment dat acestea au leșinat, iar reprezentanții școlii au sunat la 112.


Fetele au rămas internate peste noapte la secția de toxicologie, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului de copii Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

„Fetele au recunoscut că au fumat o țigară cu anumite substanțe, dar sunt prea noi aceste substanțe și la analize nu au putut fi depistate”, mai spune purtătoarea de cuvânt a spitalului, citată de Edupedu.


În urma incidentului, secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion, a declarat pentru sursa citată anterior că spațiile din preajma Școlii Centrale vor fi supravegheate video. Montarea camerelor se va face pe cheltuiala Ministerului Educației. 

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tineri și neliniștiți! Doi șoferi, prinși în Cluj conducând sub influența drogurilor

Elevii testaţi antidrog în şcoli? Judecătorul Danileț: „În toate liceele din Cluj se consumă droguri. Cel mai mic consumator are 10 ani!”

abonare newsletter