Actualitate

Tineri și neliniștiți! Doi șoferi, prinși în Cluj conducând sub influența drogurilor

Doi tineri au fost prinși de polițiști în Turda conducând sub influența drogurilor. Cei doi sunt cercetați penal.

Doi tineri au fost prinși de polițiști în Turda conducând sub influența drogurilor/ Foto: depositphotos.com Doi tineri au fost prinși de polițiști în Turda conducând sub influența drogurilor/ Foto: depositphotos.com

 

 


Cei doi tineri au fost prinși în municipiul Turda din județul Cluj.

 


În perioada 21-22 septembrie a.c., în cadrul acțiunilor derulate de polițiștii rutieri ai municipiului Turda pentru siguranța participanților la trafic și prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate două situații în care aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 17.50, autoturismul condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Turda a fost oprit de polițiști în timpul deplasării pe strada Libertății.


Testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor psihotrope, fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice.

Ieri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, pe Calea Victoriei.


La testarea conducătorului auto, aparatul drug test a indicat un rezultat pozitiv la consumul subtanțelor interzise.

Acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de mostre biologice.


În ambele situații sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

O minoră de 17 ani și-a omorât fratele după ce a condus drogată și a lovit un stâlp

Șoferi beți, drogați sau fără permis, „trași pe dreapta” în week-end, la Cluj

abonare newsletter