Monitorul Cartierelor

Își rup mașinile pe o stradă stricată de mașinile de mare tonaj

Șoferii care circulă zilnic pe strada Mozart din cartierul Bună Ziua sunt cu nervii întinși la maxim din cauza mașinilor de mare tonaj care au stricat și mai mult drumul.

Oamenii îi cer socoteală primarului Emil Boc. “În calitate de plătitor de taxe vă solicit să veniţi cu o soluţie pentru a reabilita cumva strada Wolfgang Amadeus Mozart deoarece efectiv nu se mai poate. Mi-am distrus complet direcţia la maşină în doar opt luni de când a fost în service pentru aceleaşi reparaţii. De când se construieşte la cele două ansamble Bonjour toate maşinile de mare tonaj folosesc această stradă şi acum îmi ia 5 minute să parcurg 250 de metri”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări și reclamații.

Acesta a atașat și fotografii din seara de 28.10.2014 cu un TIR care livra marfă pentru construcţiile din zonă, dar care nu a intrat prin Bonjour aşa cum ar fi fost normal. “Vă rog pe această cale dacă tot nu vă interesează să asfaltaţi o stradă din centrul Clujului, măcar îndreptaţi-o şi impuneţi anumite limite de greutate”, mai spune clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter