Monitorul Cartierelor

Pista de biciclete de lângă Someş, DISTRUSĂ

Consilierul local Ioan Bîldea îî cere primarului Emil Boc să facă lucrări de întreţinere la pista de biciclete care porneşte de la podul Garibaldi şi duce în Parcul Rozelor.

În ultimul timp au apărut câteva fisuri la pista de biciclete în care s-ar putea accidenta cei dornici de puţină mişcare în aer liber. “Efortul din partea municipalității nu ar fi unul deosebit, iar clujenii ar aprecia, sunt sigur, o intervenție cât mai rapidă din partea primăriei”, spune consilierul local PNL, Ioan Bîldea.

Pista de biciclete este situată lângă malul râului Someş, un loc în care clujenii se relaxează în timpul loc liber. 


“Având în vedere faptul că proiectul de bike-sharing, prin care trebuiau amenajate și alte piste de biciclete în oraș este complet ratat, ar fi normal ca măcar principala pistă din oraș să fie întreținută corespunzător”, mai spune Ioan Bîldea. Proiectul Bike Sharing a fost conceput în anul 2011, atunci când a fost semnat un contract de finanțare pentru proiectul în valoare de 17 milioane lei, având ca termen de finalizare data de 16 august 2013. În total, 105 străzi trebuie dotate cu piste speciale însumând un total de 59,75 kilometri, 50 de stații de self-service, cât și 540 de biciclete.

Ultimele Stiri
abonare newsletter