Monitorul Cartierelor

MĂNĂŞTUR - Strada Colinei rămâne şi anul acesta fără asfalt şi iluminat

Primăria Cluj-Napoca nu are în plan să modernizeze prea curând strada Colinei din Mănăştur, situată în imediata apropiere a Parcului Colina.

Solicitarea consilierului local Ioan Bildea pentru modernizarea strazii Colinei Solicitarea consilierului local Ioan Bildea pentru modernizarea strazii Colinei

Strada nu dispune deloc de asfalt, totul arată mai rău ca la ţară, iar de iluminat public nici nu poate fi vorba. Consilierul local PNL, Ioan Bîldea i-a solicitat primarului Emil Boc să dispună demararea procedurilor de modernizare a străzii Colinei, dar “din răspunul primit reiese că Primăria nu știe când va fi capabilă să asfalteze strada Colinei”.

Se va interveni doar cu lucrări de plombare izolate, specifice străzilor nemodernizate. “Acelaşi lucru este valabil şi pentru iluminatul public. Municipalitatea ne-a transmis că, în urma solicitării va interveni pe stradă doar cu lucrări specifice străzilor nemodernizate (reprofilare, plombări izolate cu amestec optimal). De-abia acum intră în lucru studiul de fezabilitate pentru lucrările de modernizare, iar apoi urmează proiectarea, analiza rețelelor, obţinerea de avize, autorizații. Și cum procedurile birocratice durează, primarul nu știe când se va întâmpla „minunea”, când va ajunge asfaltul pe una dintre cele mai distruse străzi din Cluj-Napoca, care are doar 400 de metri lungime, dar care arată ca după bombardament”, afirmă Ioan Bîldea.


Pe strada Colinei locuiesc 98 de familii.

Etichete: ioan bildea manastur
Ultimele Stiri
abonare newsletter