Politică

Ultima întrunire a consilierilor locali clujeni, în actualul mandat. Pleacă ei, vin alții.

Marți este ultima ședință de Consiliu Local din acest mandat. Câțiva dintre actualii consilieri clujeni vor pleca din forul local, odată cu alegerile din 5 iunie, însă majoritatea sunt interesați de încă un mandat. Principalele partide politice PSD și PNL au reușit să “scape” de unii dintre reprezentanții incomozi, lăsând loc astfel și altor membri de partid.

Actualitate

Ședință de Consiliu Local, cu număr record de puncte pe ultima sută de metri de mandat. De ce atâta grabă?

Ultima ședință de Consiliu Local (fiind șanse să fie și ultima ședință ordinară din acest mandat, deși primarul Emil Boc a anunțat că va mai fi convocată una înainte de alegeri), convocată marți 17 mai, a avut un număr record de puncte pe ordinea de zi. În nicio altă ședință anterioară din actualul mandat nu au fost atât de multe proiecte.Actualitate

ABERANT: Un card emis de ONG-uri condiţionează în continuare gratuitatea studenţilor la transportul în comun

Eliberarea abonamentelor gratuite la transportul în comun pentru studenţii din Cluj-Napoca este condiţionată în continuare de existenţa unui card, eliberat de câteva ONG-uri studenţeşti, deşi tinerii pot dovedi că sunt studenţi cu carnetul de student. Până anul acesta, cardurile se eliberau contra cost, dar ca urmare a demersurilor consilierului local Ioan Bîldea, s-a reuşit eliminarea taxei. Nimeni nu ştie să explice de ce mai e nevoie de acea bucată de plastic pentru abonamentul la transport.


Actualitate

Primăria “sabotează” Asociaţia Sf. Nectarie? Cum ar putea pierde finanţarea de la bugetul local singura asociație caritabilă care se ocupă de bolnavii în fază terminală

Primăria a publicat lista provizorie a ONG-urilor care primesc bani de la bugetul local anul acesta. Nu lipsesc eternii abonaţi la banul public, în timp ce asociaţii care derulează proiecte sociale importante apar pe lista celor care ar putea fi săriţi anul acesta de la finanţare din cauza unor documente lipsă, documente care au fost depuse totuşi.

Ultimele Stiriabonare newsletter
banners