FLOREȘTI

A început campania gratuită de sterilizare și microcipare a câinilor cu stăpânt în Florești! Cum beneficiezi?

A treia campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân a început în Florești. Proprietarii floreșteni își pot microcipa animalele de companie cu ajutorul Primăriei comunei.

Campanie de microcipare și sterilizare a câinilor, în Florești / Foto: depositphotos.com Campanie de microcipare și sterilizare a câinilor, în Florești / Foto: depositphotos.com

 

 


A început campania de sterilizare și microcipare a câinilor cu stăpân, a anunțat primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu:

„Sunt bucuros să anunț că am demarat pe raza Floreștiului:
- a treia campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân
- înregistrare în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) 
- microciparea animalelor de companie


Microciparea este obligatorie conform legii, iar finantarea acestor campanii de Primăria Florești face parte din angajamentul nostru de a promova o comunitate responsabilă și iubitoare de animale. Aceste campanii pe care le susținem au menirea de a reduce într-o manieră umană numărul câinilor comunitari și a proteja astfel populația Floreștiului de situații neplăcute”, a transmis primarul Bogdan Pivariu. 

Câinele trebuie să fie microcipat și să fie înregistrat în RECS. „În cazul în care câinele nu este microcipat, asociațiile pentru protecția animalelor implicate în proiect asigură microciparea gratuită. Pentru mai multe detalii vă rugăm să sunați la: 0264-282 071”, transmite Primăria. 


CITEȘTE ȘI:
Toţi câinii cu stăpân trebuie microcipaţi şi sterilizaţi OBLIGATORIU

 

Perioada campaniei este septembrie - decembrie 2023. Programările se pot face în intervalul orar 10:00 - 16:00, la numărul de telefon 0264-282 071. Locația este Cabinet Sirius Animal Vet - Str. Cetății, Nr. 58.


Primarul comunei a explicat și ce trebuie să facă proprietarii de animale de companie ca să beneficieze de această campanie: „Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei Florești, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui. Să ne unim eforturile pentru a contribui la sănătatea și bunăstarea prietenilor noștri necuvântători! Mulțumesc tuturor ONG-urilor din Florești și Cluj Napoca care pentru al treilea an consecutiv au făcut parteneriat cu Primăria Florești pentru a implementa aceaste campanii!”

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor, în Florești. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie?

Copil de 7 ani, mușcat de piept de un câine, în Florești. Incidentul, surprins de camerele video. VIDEO

Faceți cunoștință cu GAO, cel mai tânăr câine pentru depistarea drogurilor de la Untold

abonare newsletter