Actualitate

Faceți cunoștință cu GAO, cel mai tânăr câine pentru depistarea drogurilor de la Untold

GAO, cel mai tânăr câine pentru depistarea drogurilor, a ajuns la Untold. GAO aparține Poliției de Frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Cluj. Șuier va conduce, și în acest an, divizia de echipaje canine, special pregătite pentru patrulare.

GAO, cel mai tânăr câine pentru depistarea drogurilor la Untold. Foto: Poliția de Frontieră Cluj GAO, cel mai tânăr câine pentru depistarea drogurilor la Untold. Foto: Poliția de Frontieră Cluj

 

Mii de polițiști, jandarmi, pompieri, structuri antitero, dar și câini specializați în depistarea drogurilor și a materialelor explozive, se află deja în perimetrul Untold. În zonă, sunt amplasate si două spitale mobile.


La datorie, în Parcul Central, în prima zi de Untold s-a aflat și GAO, cel mai tânăr câine pentru depistarea drogurilor. GAO aparține de Poliția de Frontieră Cluj.

GAO, câine pentru depistare drogurilor la Untold. Foto: Poliția de Frontieră Cluj

„La datorie vor fi Skinny și Sky, câini polițiști specializați în detectarea stupefiantelor de la Aeroportul Cluj-Napoca. De asemenea, în festival este prezent câinele GAO, cel mai tânăr exemplar canin din dotarea structurii Poliției de Frontieră Cluj care, în prezent, se află în perioada de acomodare. Cu toții vor acționa alături de celelalte echipaje canine ale MAI pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică pe perioada desfășurării festivalului Untold”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Cluj.


De joi, 3 august, Cluj-Napoca găzduiește cea de-a 8-a ediție a festivalului Untold, care va aduce peste 250 de artiști naționali și internaționali de top și zeci de mii de fani din România și din întreaga lume. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, transportat în stare gravă la spital după ce a căzut de pe trotineta electrică. A încercat să evite un câine

Șuier, vedeta festivalului Untold. Oamenii au stat la coadă să se fotografieze cu patrupedul. VIDEO

Trei traficanți de droguri, reținuți de polițiștii din Cluj. Zeci de mii de euro, arme și substanțe interzise, confiscate în urma perchezițiilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter