Externe

O fetiţă de 4 ani s-a spânzurat accidental într-un parc de distracţii. Angajații stăteau pe telefoane

O fetiță de 4 ani a murit într-un parc de distracții din Ucraina, după ce s-a spânzurat din greșeală într-un castel gonflabil. Angajații locului de joacă ar fi stat pe telefoane și ar fi ignorat complet incidentul.

Incident într-un parc de distracții. Sursă foto Daily Mail Incident într-un parc de distracții. Sursă foto Daily Mail

 

Tragedia a avut loc într-un parc din Nicolaev, din sudul Ucrainei, weekend-ul trecut. Copila, pe nume Valeria, a fost găsită încurcată în frânghiile legate de castelul gonflabil. 


Angajații locului de joacă au fost cei care au găsit-o pe fetiță, însă doar după ce mama ei i-a rugat să verifice dacă aceasta este în regulă, pentru că nu îi mai auzea râsul. 

Inițial, femeia a crezut că cea mică „și-a pierdut cunoștința în timp ce se juca din cauza căldurii și a încercat să o trezească”, spune Natalia, o prietenă de familie, potrivit DailyMail.


Potrivit Nataliei, un martor de sex masculin a chemat o ambulanță, în timp ce alții au stropit-o cu apă pe faţă și au încercat să o resusciteze, dar Valeria era moartă până la sosirea ambulanței. 

„Nu au existat asistenți medicali care să ofere primul ajutor la fața locului. Cineva a adus stomatologi de la o clinică din apropiere”, a mai declarat femeia. 


Trei membri ai personalului care trebuiau să aibă grijă de copil în timp ce se afla în castelul gonflabil au fost distrași de telefoanele lor când s-a produs tragedia, a constatat poliția. 

De asemenea, personalul parcului „a fugit de la locul faptei după ce Valeria a fost găsită”, a spus Natalia.


Proprietarul castelului gonflabil, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut de poliție și riscă până la 8 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovat. 

„S-a stabilit preliminar că o fetiță de 4 ani s-a încurcat în buclele de pe peretele unui castel gonflabil în timp ce se juca pe el. Potrivit constatărilor preliminare ale experților, copilul a murit în urma sufocării”, a declarat Șeful poliției din regiunea Mykolaiv Oblast, Sergiy Shaikhet.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studenţesc din Pitești

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?" Mesajul de adio lăsat de Bogdan, tânărul din Alba Iulia care şi-a spânzurat copilul

Bebeluș spânzurat de tatăl lui, la Alba Iulia. Amândoi au fost găsiți morți. Proprietarul apartamentului, care locuia la Turda, nu le-a dat polițiștilor acordul să spargă ușa.

abonare newsletter