Actualitate

„Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?" Mesajul de adio lăsat de Bogdan, tânărul din Alba Iulia care şi-a spânzurat copilul

Bogdan, tânărul din Alba Iulia care şi-a omorât copilul de un an şi apoi şi-a pus capăt zilelor, a lăsat un mesaj de adio pe Instagram înainte de a comite îngrozitoarea crimă.

sursă foto observatornews.ro sursă foto observatornews.ro

 

Principalul motiv al crimei urmate de sinucidere din cartierul Ampoi din Alba Iulia a avut drept cauză răzbunarea. Bărbatul găsit mort împreună de copilul său se despărţise de mama celui mic în urmă cu un an, iar femeia a refuzat să se împace cu el. Acesta ar fi motivul pentru care tânărul a decis să îşi omoare fiul, spun vecinii bărbatului. 


Tânărul locuia cu chirie de aproape doi ani, în apartamentul în care cei doi au fost găsiţi morţi, iar după despărţirea de partenera sa bărbatul a fost văzut foarte rar împreună cu copilul. 

Bogdan a postat pe Instagram mesajul de adio, precum şi mai multe fotografii, iar ulterior nu a mai putut fi contactat, motiv pentru care tânăra a sunat la numărul unic de urgenţă 112.


CITEȘTE ȘI: Bebeluș spânzurat de tatăl lui, la Alba Iulia. Amândoi au fost găsiți morți. Proprietarul apartamentului, care locuia la Turda, nu le-a dat polițiștilor acordul să spargă ușa.

Poliţiştii s-au deplasat la apartamentul indicat de femeie, însă uşa era închisă, iar proprietarul le-a interzis să spargă uşa. Astfel, poliţiştii au aşteptat ca proprietarul să vină de la Turda cu cheile, iar în momentul în care a ajuns, s-a stabilit că uşa era încuiată pe interior, astfel că poliţiştii au spart uşa şi au intrat.

Din nefericire, copilul de un an era deja mort, la fel ca şi tânărul de 27 de ani.


Mesajul de adio lăsat de tânărul care şi-a omorât copilul, într-un apartament închiriat din Alba Iulia

Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui Dominik? Cum ai permis ca necunoscutul acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el?

De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat 'ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu' şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată? Cine e tatăl dacă îl întrebi pe Dominik? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic şi stă în aceeaşi casă cu el? 


De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l-am dorit cu porţia şi necunoscutul ăla se preface că îmi iubeşte copilul doar ca să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu ca să îl întreţii pe bărbatul ăla.

Încă pot alege", a scris Bogdan Radu într-o postare pe Instagram de noaptea trecută, înainte de a-şi ucide fiul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bebeluș spânzurat de tatăl lui, la Alba Iulia. Amândoi au fost găsiți morți. Proprietarul apartamentului, care locuia la Turda, nu le-a dat polițiștilor acordul să spargă ușa.

Descoperire macabră în Dej. Un bărbat de 50 de ani, găsit SPÂNZURAT în casă

Cruzime inumană. Câini de stână, spânzurați în pădure

Ultimele Stiri
abonare newsletter