Actualitate

Bebeluș spânzurat de tatăl lui, la Alba Iulia. Amândoi au fost găsiți morți. Proprietarul apartamentului, care locuia la Turda, nu le-a dat polițiștilor acordul să spargă ușa.

Tragedie cu multe semne de întrebare, noaptea trecută în Alba Iulia. O mamă de 25 de ani a reclamat la Poliție că fostul partener, căruia îi lăsase în grijă fiul de 1 an, nu mai răspunde la telefon. Ambii au fost găsiți spânzurați. De ce a întârziat intervenția polițiștilor?

sursă foto depositphotos.com sursă foto depositphotos.com

 

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.


CITEȘTE ȘI: „Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?" Mesajul de adio lăsat de Bogdan, tânărul din Alba Iulia care şi-a spânzurat copilul

Potrivit informațiilor poliției, proprietarul apartamentului care era din Turda nu și-a dat acordul ca ușa să fie spartă, pentru a putea fi verificată urgența reclamată de femeie. Polițiștii l-au așteptat pe proprietar să se deplaseze din Turda în Alba Iulia, pentru a putea pătrunde în apartament.

Comunicatul oficial al IPJ Alba:

„În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01.00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, cu care ar fi avut un schimb de mesaje, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața minorului ar fi în pericol.


Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. 

Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament. 


Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia.  În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați.  La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale, care efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Sursă foto depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Pompier din Cluj, găsit SPÂNZURAT în casă. Medicii nu au mai reușit să-i readucă semnalele vitale

Descoperire macabră în Dej. Un bărbat de 50 de ani, găsit SPÂNZURAT în casă

Tânărul din Cluj-Napoca dat dispărut a fost găsit spânzurat într-o pădure din Bistrița

Ultimele Stiri
abonare newsletter