Național

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studenţesc din Pitești

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studenţesc din Piteşti, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studenţesc din Pitești. FOTO: Pixabay Un tânăr a fost găsit spânzurat într-un cămin studenţesc din Pitești. FOTO: Pixabay

 

 


Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi luni dimineaţa, în jurul orei 10:00, prin apel la 112, cu privire la faptul că, într-un cămin studenţesc din Piteşti, a fost găsit un tânăr spânzurat.

 


Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului. Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.


În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânără de 31 de ani, găsită spânzurată pe un câmp din Sibiu

Ultimele Stiri
abonare newsletter