Educație

Sprijin pentru tinerii refugiați: UBB organizează admiterea la universitățile din Ucraina

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca vine în sprijinul tinerilor refugiați în România. UBB organizează procesul de admitere la universitățile din Ucraina.

UBB organizează admiterea la universitățile din Ucraina / Foto: Facebook - Universitatea Babeș-Bolyai UBB organizează admiterea la universitățile din Ucraina / Foto: Facebook - Universitatea Babeș-Bolyai

 

 


Reprezentanții UBB au anunțat că vor organiza procesul de admitere la universitățile din Ucraina pentru refugiații ucraineni aflați în România.

 


De asemenea, reprezentanții universității caută persoane vorbitoare de limba ucraineană care să sprijine candidații:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Sprijin pentru tinerii ucraineni refugiați în România, care dau admitere la universități din Ucraina. UBB organizează în perioada iulie - septembrie 2022 procesul de admitere la universitățile din Ucraina pentru refugiații ucraineni aflați în România.


Căutăm persoane vorbitoare de ucraineană - română sau ucraineană – engleză care să sprijine candidații, astfel încât să se poată înscrie la facultate. Perioadele în care avem nevoie de voluntari sunt 25-26 iulie 2022, 10-11 august, 7-8 septembrie și 14-15 septembrie, zilnic, între orele 9:00-13:00 și 14:00-18:00.

Dacă doriți să ajutați, vă invităm să trimiteți un mesaj la adresa de email iulia.grecu@ubbcluj.ro până luni, 13 iunie 2022, inclusiv”, au transmis reprezentanții Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. 

CITEȘTE ȘI:

Un absolvent al UBB Cluj „revoluționează” biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu: „Vrem să actualizăm tehnica pe care o avem”

„Donăm împreună, UBB dă startul”. Aproape 100 de clujeni au donat sânge în prima zi a campaniei. FOTO

abonare newsletter