Sănătate

„Donăm împreună, UBB dă startul”. Aproape 100 de clujeni au donat sânge în prima zi a campaniei. FOTO

Aproape 100 de clujeni s-au prezentat, luni, 23 mai, la prima zi a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Sângele de un singur donator poate salva trei vieți/ FOTO: UBB Cluj Sângele de un singur donator poate salva trei vieți/ FOTO: UBB Cluj

 

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) organizează, în perioada 23-26 mai 2022, o nouă ediție a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”.


 

Aproape 100 de clujeni au donat sânge luni, 23 mai 2022, în prima zi a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, inițiată de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Donatorii s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj încă din momentul deschiderii acestuia, fiind așteptați de studenții voluntari ai UBB, care le-au oferit informații despre procesul de donare.

„Campania inițiată de UBB își dorește să fie mai mult decât un eveniment punctual, obiectivul major al acesteia fiind acela de a crea un comportament constant, consecvent în ceea ce privește donarea de sânge”, au transmis reprezentanții UBB Cluj.


Ajunsă la cea de-a noua ediție, campania se va derula timp de 4 zile, de luni până joi, 26 mai, în intervalul orar 7.30-13.00, la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.18). Persoanele care doresc să doneze pot alege ziua și ora pentru care optează și se pot înscrie accesând formularul disponibil aici.

În cadrul primelor ediţii ale campaniei organizate de UBB au donat peste 3.000 de persoane, sângele unui donator putând salva 3 vieţi.


 

CITEȘTE ȘI:

„UBB dă startul” unei campanii de donare de sânge! Sângele unui donator poate salva 3 vieţi

Ultimele Stiri
abonare newsletter