Educație

Start înscrieri în învățământul primar. Până când se pot depune cererile?

Joi, 11 aprilie, începe prima etapă de depunere a cererilor de înscriere în învățământul primar.

Încep înscrierile în învățământul primar/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Încep înscrierile în învățământul primar/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Cererile de înscriere în învăţământul primar se vor putea depune, în prima etapă, în perioada 11 aprilie - 14 mai, potrivit calendarului anunţat de ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

 


Potrivit calendarului, între 14 şi 17 mai se vor procesa cererile-tip de înscriere şi se vor repartiza copiii la şcoala de circumscripţie.

Între 20 şi 27 mai se vor procesa cererile-tip prin care se solicită înscrierea la o altă unitate de învăţământ decât la şcoala de circumscripţie, pe locurile rămase libere.


Pe data de 28 mai se va face repartizarea la şcoala de circumscripţie a copiilor ai căror părinţi au solicitat înscrierea la o altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar nu au fost admişi din lipsă de locuri, şi care au exprimat în această fază opţiunea pentru înscrierea la şcoala de circumscripţie.

În data de 29 mai vor fi afişate listele cu candidaţii înmatriculaţi şi numărul de locuri rămase libere. Înscrierile în cea de a doua etapă vor avea loc între 31 mai şi 7 iunie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Calendar pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2024-2025. Când pot fi depuse cererile de înscriere?

Proiect: Elevii care au obţinut distincţii şi premii la alte concursuri decât cele aprobate de Ministerul Educaţiei ar putea să fie premiați

Ultimele Stiri
abonare newsletter