Economie

Cât câștigă în medie un team lead visual content? Cluj-Napoca, în topul zonelor cu cele mai multe locuri de muncă

O persoană care ocupă funcția de team lead visual content, are o remunerație lunară consistentă. Aceștia câștigă între 1.600 și 2.000 lunar.

O persoană care ocupă funcția de team lead visual content, are o remunerație lunară consistentă/ Foto: pixabay.com O persoană care ocupă funcția de team lead visual content, are o remunerație lunară consistentă/ Foto: pixabay.com

 

 


Conform zf.ro, datele platformei BestJobs arată că un angajat care lucrează pe poziția de team lead visual content câștigă în medie între 1.600 și 2.000 de euro.

 


Cele mai multe locuri de angajare se găsesc în Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

„Un team lead visual content are capacitatea de a gestiona o echipă care preia idei creative şi le transformă în rezultate tangibile, motiv pentru care sunt foarte importante abilităţile analitice. Candidaţii interesaţi să aplice la rolul de team lead visual content înţeleg noile abordări ale creării de conţinut creativ şi au peste doi ani de experienţă în management şi în utilizarea software-ului de design grafic (Adobe Creative Suite), precum şi experienţă dovedită în furnizarea de conţinut creativ, cel puţin în proiecte de specialitate. Oferta de joburi este mare în centrele urbane, iar salariul poate ajunge până la 2.000 de euro”, spune  Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.


Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, prime de sărbători, vouchere de vacanţă, compensare pentru telemuncă, pensie privată, tichete de masă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Indemnizația de șomaj și beneficiile de asistență socială se majorează. Bugetul este de aproape 1 miliard de lei

Majoritatea tinerilor cred că li se cuvine un salariu de până la 7.000 de lei la experiența lor

abonare newsletter