Economie

Cât câștigă un consultant în HR? Cluj, în topul locurilor de muncă disponibile

Un consultant în HR câștigă, în medie, 700-1.100 de euro net pe lună. Cererea este mare în județul Cluj.

Un consultant în HR câștigă, în medie, 700-1.100 de euro net pe lună/ FOTO: pixabay.com Un consultant în HR câștigă, în medie, 700-1.100 de euro net pe lună/ FOTO: pixabay.com

 

 


Potrivit zf.ro, datele platformei BestJobs arată că un angajat care lucrează pe poziția de consultant în HR are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.100 de euro net pe lună.

 


Cele mai multe anunțuri de angajare se găsesc în București, Cluj și Brașov.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri se numără: posibilitatea de a lucra remote, pensie privată, abonament medical clinică privată, cursuri şi traininguri de dezvoltare profesională, laptop şi telefon de muncă.


Angajatul ideal pentru acest loc de muncă trebuie să aibă experienţă relevantă în domeniu, care să fie completată de un atestat de inspector resurse umane, precum şi cunoştinţe de limba engleză, nivel avansat.

„Poziţia de consultant resurse umane necesită în primul rând experienţă relevantă în domeniu, care să fie completată de un atestat de inspector resurse umane, precum şi cunoştinţe de limba engleză, nivel avansat. Consultantul de resurse umane are un rol foarte important, fiind persoana responsabilă de gestionarea şi evaluarea performanţelor şi dezvoltării angajaţilor. Candidatul ideal este obişnuit să lucreze cu obiective calitative şi cantitative şi are capacitatea de a face faţă unui mediu de lucru dinamic, în continuă schimbare, abilităţi bune de comunicare verbală şi în scris, precum şi capacitatea de a menţine un climat de muncă prietenos şi respectuos cu colegii.  În prezent candidaţii potriviţi pentru acest rol sunt la mare căutare. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Cluj şi Braşov, iar majoritatea poziţiilor permit desfăşurarea activităţii de la distanţă şi pentru acest rol oferta salarială medie se plasează în intervalul 700 - 1.100 de euro/lunar”, a declarat Mihaela Dobre sales manager în cadrul BestJobs, pentru sursa citată.


 

CITEȘTE ȘI:

Creștere economică de aproape 800% a României, între anii 2000-2022. E cea mai mare din UE

Românii vulnerabili vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie. 30% din bugetul unei familii, cheltuit doar pe facturi la energie

Salariile din zona euro vor avea nevoie de ani de zile pentru a se ajusta la creșterea costului vieții

Ultimele Stiri
abonare newsletter