Administrație

Trotuare noi în localitățile Gilău și Someșu Rece. Alin Tișe: „Va crește calitatea vieții cetățenilor”.

Localitățile Gilău și Someșu Rece vor avea trotuare noi. Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat că va crește calitatea vieții cetățenilor.

Trotuare noi pe în localitățile Gilău și Someșu Rece | Foto: Consiliul Județean Cluj Trotuare noi pe în localitățile Gilău și Someșu Rece | Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107P, pe raza localităților Gilău și Someșu Rece, lucrări constând în realizarea de trotuare. 

 


Astfel, vor fi realizate trotuare pe o suprafață totală de aproximativ 2.000 de metri pătrați, pe o lungime efectivă de aproape 2 kilometri.

„Ceea ce urmărim prin intermediul acestor lucrări este să contribuim la creșterea siguranței pietonilor, în special, și a traficului rutier, în general. Desigur, în final, va crește și calitatea vieții cetățenilor din aceste două localități”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. 


Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Cluj, urmează a fi derulate operațiuni constând în întreținerea platformei drumului prin ridicarea la cote a căminelor, lucrări de asigurare a scurgerii apelor prin curățarea șanțurilor și a rigolelor, refacerea trotuarelor cu pavaj din dale de beton și montarea de bordură prefabricată pe toată lungimea vizată.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se modernizează sistemul de iluminat stradal din comunele Panticeu și Negreni

Peste 54 de milioane de lei pentru extinderea rețelei de apă și canalizare din judeţul Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter