Administrație

Se schimbă conductele de apă și canalizare pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Investiție de 70 de milioane de lei

Compania de Apă „Someș” a finalizat lucrările de extindere, pe fonduri europene, a rețelei de canalizare pe patru străzi din zona de nord a municipiului Cluj-Napoca: Rubinului, Perlei, Ionel Teodoreanu și Breaza.

Compania de Apă „Someș” a finalizat lucrările de extindere, pe fonduri europene, a rețelei de canalizare pe patru străzi din zona de nord a municipiului Cluj-Napoca: Rubinului, Perlei, Ionel Teodoreanu și Breaza/ Foto: Consiliul Județean Cluj - comunicat de presă Compania de Apă „Someș” a finalizat lucrările de extindere, pe fonduri europene, a rețelei de canalizare pe patru străzi din zona de nord a municipiului Cluj-Napoca: Rubinului, Perlei, Ionel Teodoreanu și Breaza/ Foto: Consiliul Județean Cluj - comunicat de presă

 

 


Compania de Apă „Someș” S.A, operator aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a finalizat lucrările de extindere, pe fonduri europene, a rețelei de canalizare pe patru străzi din zona de nord a municipiului Cluj-Napoca: Rubinului, Perlei, Ionel Teodoreanu și Breaza.

 


Noile rețele de canalizare, în lungime de 4,75 km, vin în completarea lucrărilor de introducere a apei potabile, realizate în cadrul proiectului european, în valoare totală de peste 70.000.000 lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare - POIM 2014-2020. 

CITEȘTE ȘI:
Restricții de circulație, pe Autostrada Sebeș-Turda, la Teiuș

„Consiliul Județean și Compania de Apă Someș continuă lucrările de extindere, dar și de înlocuire, pe bani europeni, a întregii rețele edilitare din municipiul Cluj-Napoca, pentru a duce aceste servicii la nivelul așteptărilor tuturor locuitorilor de aici”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Menționăm faptul că, în perioada următoare, după semnarea noului contract de lucrări, vor continua lucrările de extindere a canalizării începute pe străzile Giuseppe Verdi, Veseliei, Voievod Gelu, Remenyik Sandor și Podul Fetei. În acest moment, pe aceste străzi au fost realizați cca. 4,2 km de conducte noi de canalizare, dintr-un total de 5,5 km proiectați. În plus, vor fi construite patru noi stații de pompare a apelor uzate menajere.

Aceste investiții sunt parte a unui proiect din fonduri europene ce vizează extinderea canalizării pe 27 de străzi din municipiul Cluj-Napoca, pe o lungime de aproximativ 35 de km.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Taxe mai mari pentru abonamentele de parcare, anul viitor, în municipiul Cluj-Napoca

Unul dintre cele mai lungi viaducte de pe A3, aproape de finalizare! Lotul Nădășelu și Zimbor, gata anul viitor? - VIDEO DRONĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter