Administrație

Servicii de pază și patrulare nonstop, pe lotul deschis în septembrie pe Autostrada Transilvania

CNAIR vrea servicii de pază și patrulare pe lotul deschis în septembrie pe Autostrada Transilvania.

Lotul din Autostrada Transilvania inaugurat în septembrie 2023 / Foto: Facebook - CNAIR Lotul din Autostrada Transilvania inaugurat în septembrie 2023 / Foto: Facebook - CNAIR

 

 


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație un acord-cadru pentru servicii de pază și patrulare nonstop, pe o perioadă de 2 ani, la valoarea de 1,8 milioane lei, scrie economedia.ro.

 


Aceste servicii se achiziționează pentru lotul deschis în septembrie, Nușfalău-Suplacu de Barcău.

CITEȘTE ȘI:
Un vitezoman „a inaugurat” noul tronson al A3 Nușfalău-Suplacu de Barcău. Gonea cu o viteză de peste 210 km/h!
Locuitorii din Nădășelu cer CNAIR să nu construiască viaductul A3 peste cimitirul din localitate: „Solicităm oprirea demersului”

 


„A3 subsecțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcău km 66 + 500 – km 80 + 054 și punct de sprijin NUSFALAU, KM 67+300 CALEA I. Asigurare pază patrimoniu prin patrulare și posturi fixe pe Autostradă: A3 subsecțiunea Nușfalău – Suplacu de Barcau km 66 + 500 – km 80 + 054, ACORD CADRU- 2 ANI. Valoarea estimata a acordului cadru: Valoarea maxima a acordului cadru este de 1.786.969,92lei fara TVA Valoarea minima a acordului cadru este de 1.306.921,92 lei fara TVA, Cantitatile minime si maxime ale acordurilor cadru si a contractelor subsecvente sunt conform Listelor de cantitati anexate la Caietul de sarcini” se arată în SEAP. 

Traficul pe lotul Nuşfalău – Suplacu de Barcău, în lungime de 13,5 kilometri, a fost deschis pe 21 septembrie, iar cu această ocazie România a atins pragul de o mie de kilometri de autostradă. Tronsonul a fost realizat de compania turcească Nurol, valoarea totală a investiţiei fiind de circa 500 milioane de lei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Drumul expres Cluj-Autostrada Transilvania, deschis circulației anul viitor. Boc: „Din decembrie 2024, vom avea o descongestionare masivă a traficului”

Progres vizibil pe A3, Chețani - Câmpia Turzii. Cum arată lucrările pe lotul care va fi dat în circulație anul acesta? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter