Actualitate

Un vitezoman „a inaugurat” noul tronson al A3 Nușfalău-Suplacu de Barcău. Gonea cu o viteză de peste 210 km/h!

Un tânăr „a inaugurat” noul tronson al Autostrăzii Transilvania: a condus cu o viteză de 211 km/h pe noul lot dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău!

Un vitezoman „a inaugurat” noul tronson al A3 Nușfalău-Suplacu de Barcău. FOTO: Facebook/ CNAIR și Poliția Română Un vitezoman „a inaugurat” noul tronson al A3 Nușfalău-Suplacu de Barcău. FOTO: Facebook/ CNAIR și Poliția Română

 

 


Un tânăr a profitat de deschiderea tronsonului Nușfalău - Suplacu de Barcău de pe Autostrada Transilvania pentru a testa capacitatea vehiculului său. Polițiștii l-au surprins pe acesta cu o viteză de 211 km/h, motiv pentru care l-au lăsat pe bărbat fără permis timp de patru luni și l-au amendat cu 2.900 de lei.

 


„Primul vitezoman, care a «inaugurat» tronsonul de autostradă Nușfalău - Suplacu de Barcău! Tânărul, dornic de afirmare, și-a pierdut dreptul de a conduce, pentru următoarele 4 luni!

Pe lângă suspendarea exercitării dreptului de a conduce, a fost sancționat contravențional, cu amendă de 2.900 de lei. Insistăm…conduceți regulamentar!”, a comunicat Poliția Română.


Amintim că lotul Suplacu de Barcău-Nușfalău din Autostrada Transilvania a fost inaugurat joi, 21 septembrie, iar în aceeași zi a apărut și prima abatere de la lege pe această secțiune. Nici nu s-a inaugurat bine această parte a autostrăzii, că deja a apărut un șofer care a încălcat legea. Un șmecher cu mașina marca BMW a fost surprins pe Autostrada Transilvania conducând pe contrasens, scrie sportulsalajean.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autostrada Transilvania. România atinge borna de 1.000 km de autostradă, prin deschiderea segmentului Nușfalău-Suplacu de Barcău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter