Administrație

Ce se întâmplă cu gazonul Cluj Arena după Untold? Tișe: „Nu fac pe polițistul, nu se instalează scena fără sume consistente garanție”

În acest an, gazonul de pe Cluj Arena va fi înlocuit integral de către organizatorii festivalului Untold. Până acum, el era înlocuit doar în zonele distruse de petrecăreți.

Gazonul de pe Cluj Arena, vizibil afectat de Untold, anul trecut. Foto: Youtube Legat De Cluj LDC Gazonul de pe Cluj Arena, vizibil afectat de Untold, anul trecut. Foto: Youtube Legat De Cluj LDC

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune că gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat în fiecare an dacă este nevoie, iar organizatorii Untold trebuie să depună „o garanție substanțială” înainte de începerea festivalului.


CITEȘTE ȘI: Gazonul de pe Cluj Arena ar putea fi schimbat în fiecare an. Alin Tișe: „Vom schimba gazonul la Cluj Arena de fiecare dată, în fiecare an dacă trebuie”

„La Untold pe mine mă interesează viitorul gazon pe care o să-l punem, înlocuirea totală a gazonului, și vom și prelua de la ei o garanție substanțială înainte de a începe festivalul. Nu vor intra cu utilaje, cu scule și cu scena până când nu vor plăti o sumă consistentă ca și garanție pe care noi s-o avem înainte să înceapă evenimentul, după care în contractul cu organizatorii Untold se va prevedea schimbarea integrală a gazonului. Firma de specialitate, când se va termina Untold, se va duce și va vedea exact starea gazonului. Am înțeles că vor aduce cel mai performant portafloor din lume, așa se laudă cei de la Untold, ne bucurăm că fac asta. Dar eu nu voi mai face pe polițistul să mă duc să măsor care iarbă e verde și care iarbă e galbenă și care e mai puțin verde și care e mai puțin galbenă. Voi verifica ce parte din gazon e distrus, voi avea bani pentru înlocuirea integrală a lui”, a spus, marți, Alin Tișe, într-o emisiune radio.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alți bani pentru un alt gazon! Cluj Arena nu este (încă) pregătită pentru meciurile din Campionatul European de fotbal U21!

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu UTA Arad din Cupa României: „Ne bucurăm că am revenit acasă, pe un gazon excelent”

Cum arată gazonul „nou-nouț” de la Cluj Arena. Imagini spectaculoase surprinse din dronă. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter