Administrație

Dumitru Bobină pleacă după 31 de ani petrecuți în Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc: „A servit un număr nelimitat de ani...”

Dumitru Bobină, șef serviciu și lider de sindicat în Primăria Cluj-Napoca, își încheie activitatea după 31 de ani în administrație. „A servit un număr nelimitat de ani, nici nu știu să număr”, a declarat Emil Boc în cadrul mesajului de mulțumire adresat funcționarului.

Dumitru Bobină, mesaj de despărțire adresat colegilor din Primărie, după 31 de ani de activitate/Foto: primariaclujnapoca youtube.com Dumitru Bobină, mesaj de despărțire adresat colegilor din Primărie, după 31 de ani de activitate/Foto: primariaclujnapoca youtube.com

 

 


Unul dintre oamenii de bază din Primăria Cluj-Napoca își încheie activitatea în slujba administrației locale după mai bine de treizeci de ani de muncă. O viață de om! Edilul Emil Boc i-a mulțumit șefului de serviciu Dumitru Bobină. 

 


„Astăzi, avem alături de noi, pentru ultima dată în calitate oficială la ședința de Consiliu local, pe domnul Dumitru Bobină, un om atât de drag administrației locale din Cluj, un om atât de dedicat intereselor administrative ale orașului nostru, a servit un număr nelimitat de ani, nici nu știu să număr, poate ne va spune domnia sa...

În numele Primăriei și a Consiliului local îi mulțumesc pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în această instituție”, a declarat edilul Emil Boc, marți, la închierea ședinței de CL.


O muncă de-o viață

Dumitru Bobină a fost emoționat și conștient de valoarea clipei de despărțire de colegii săi dragi din Primărie.

„M-ați luat prin surprindere. 
Vă mulțumesc tuturor! Întâlnirea cu dumneavoastră și cu toți cei cu care am lucrat timp de 31 de ani în Primărie mi-a îmbogățit sufletul, existența și m-a făcut să iubesc și mai mult Clujul, căruia îi datorez totul. 
Vă doresc și dumneavoastră să iubiți Clujul cel puțin așa cum l-am iubit și eu!
Rămâneți cu bine”, au fost cuvintele de rămas bun și mulțumire adresate de Dumitru Bobină. 


„O viață de om! 31 de ani în slujba administrației! Mulțumesc, Excelență, pentru acest mesaj. Este un imbold și un model pentru noi să servim interesul public cu tot ce avem noi mai bun”, a aplaudat și Emil Boc. 

Vineri, 12 mai, va fi ultima zi de lucru a lui Dumitru Bobină în Primăria Cluj-Napoca. 


„A expirat termenul maximal, pentru că ne-am fi dorit în continuare să-l avem pe domnul Dumitru Bobină alături de noi. Legea nu permite să ne continuăm activitatea, dar sunt convins că va fi alături de noi, indiferent că va fi în calitate oficială sau neoficială”, și-a exprimat regretul primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Dumitru Bobină a fost șeful Serviciului Relații cu Consiliul și Administrația Locală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. 

De asemenea, Dumitru Bobină este un poet recunoscut în Primăria Cluj-Napoca. 

În plus, a activat în calitate de lider al sindicatului Civitas din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea lui Dumitru Bobină în Primărie a continuat și în administrația Boc, acesta fiind angajat încă din timpul mandatelor lui Gheorghe Funar. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc: „România funcţionează după legi comuniste. Regionalizarea trebuie făcută imediat după alegerile din 2024”

Ultimele Stiri
abonare newsletter