Administrație

Tișe, către suporterii Universității: „Sunteți nemulțumiți de noroiul de pe Cluj Arena, de ce nu protestați că U a fost furată de o victorie?”

Universitatea Cluj a suferit în acest sezon un număr ridicat de greșeli de arbitraj împotriva sa. Echipa se află constant, de la începutul campionatului, în zona retrogradării.

Noroi pe Cluj Arena. Sursă foto Facebook Paul Gheorgheci Noroi pe Cluj Arena. Sursă foto Facebook Paul Gheorgheci

 

Universitatea Cluj a scos în evidență mai multe greșeli majore de arbitraj la care se adaugă și situații „la limită” în meciurile împotriva FC Voluntari, CFR, Rapid, CS Mioveni sau Chindia Târgoviște. 


Acum, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, reacționează și el la aceste greșeli, spunând despre arbitri că sunt „tăntălăi” sau „incompetenți”.

„Dacă nu va ploua, terenul va fi în condiții normale, dacă va ploua se va face din nou ceea ce vă spuneam de fiecare dată. Atunci când plouă mult prea mult și terenul în mod natural nu se scurge apa de pe el va deveni ca orice câmp, ca orice teren în care se adună apa și în care odată folosit iese noroiul la suprafață. Apropo, de ce nu protestați că U Cluj a fost furată de un gol, de o victorie? Protestăm pentru chestiuni mult mai mărunte, iar pentru faptul că echipa a fost furată...Nu numai suporterii ar trebui să protesteze, ci ar trebui să protestăm cu toții când se face o nedreptate. S-a văzut de pe Lună. Ultimul meci al lui U a fost un dezastru pentru arbitraj. Atâta timp cât nu se va lua atitudine nu se va întâmpla nimic. Până lucrurile nu vor intra pe un făgaș normal, cine nu e performant, pleacă. Pentru că se spală o mână pe cealaltă, încearcă să-și acopere unii la alții... ", a comentat, marți, Tișe, la un post de radio.


Tișe mai spune că arbitriii care greșesc trebuie să plătească din banii lor deplasarea echipelor de fotbal.

„De ce sunt 3 în camera VAR, 3 pe stadion? Ca să greșească mai puțin. Până la urmă pierzi bani, echipa pierde bani, eforturi, nervi, oameni care suferă în jurul echipei, nu e așa că pentru un tăntălău, pentru un incompetent, se întâmplă numai pur și simplu un scor. Nu, suferă o grămadă de oameni în jurul unui prost. Ori e prost, ceea ce e grav, ori este cu alte interese, ceea ce e la fel de grav, ori e înțeles cu cineva să facă jocul altcuiva. Care e diferența între anii 90 și anii pe care îi trăim acum? Cel care a greșit după VAR ar trebui să plătească. Să-i plătească echipei care s-a deplasat toată deplasarea, să plăteasă toate primele jucătorilor pe care ei nu le mai primesc în situații de victorie, numai unu dacă plătește să vedeți cum se îndreaptă tot. Până îl atingi la buzunar, credeți-mă. În momentul în care îl atingi la buzunar să vedeți cum o să vadă toate fazele. Atunci când simți o nedreptate profundă nu putem să stăm să ne uităm cum își bat joc de noi. Pentru simplul fapt că suntem din Cluj sau că, noi, clujenii, avem destule", a mai spus Tișe.


„U” Cluj revine acasă! Meciul cu FC Botoșani se va juca pe Cluj Arena

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciul din „U” Cluj și FC Botoșani, de la finalul lunii februarie, se va disputa pe Cluj Arena.

Meciul contează pentru etapa a 27-a și este programat pentru sâmbătă, 25 februarie, cu începere de la ora 17.00.


În ultimul meci jucat de „U” Cluj pe teren propriu împotriva Rapidului, meciul a fost marcat de starea gazonului. Din cauza noroiului de pe teren, fotbalul a fost impracticabil.

Pentru a rezolva această problemă, „U” Cluj a disputat meciurile de acasă la Mediaș.

CITEȘTE ȘI:

Noroiul de pe Cluj Arena și exodul Universității la Mediaș. De ce nu are echipa condiții pe stadion? Tișe: „U nu își permite să plătească cheltuielile”

Jucătorii Rapidului, despre Cluj Arena. „Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”

Emil Boc, către clujenii care se plâng de betonarea malurilor Someșului: „Dacă vor să stea în noroi, pot să meargă în altă parte”

abonare newsletter