Administrație

Alimentarea cu apă, ÎNTRERUPTĂ în mai multe zone din Dej și localitățile Cuzdrioara și Mănășturel

Pentru eficientizarea alimentării cu apă în localitățile Cuzdrioara, Mănășturel și parțial în municipiul Dej va fi realizată o rețea de alimentare cu apă sub presiune care să compenseze necesarul de apă potabilă.

Pentru eficientizarea alimentării cu apă în localitățile Cuzdrioara și Mănășturel, respectiv parțial în municipiul Dej, vor fi demarate realizarea unei rețele de alimentare cu apă sub presiune/ Foto: Facebook - Consiliul Județean Cluj

 

În vederea eficientizării alimentării cu apă în localitățile Cuzdrioara și Mănășturel precum și, parțial, în municipiul Dej, Consiliul Județean Cluj, prin Compania de Apă Someș, va demara realizarea unei rețele de alimentare cu apă sub presiune care să compenseze necesarul de apă asigurat în prezent cu ajutorul rezervorului din localitatea Cuzdrioara.


 

„Se fac eforturi zilnic pentru asigurarea în cel mai scurt timp a continuității furnizării serviciului de alimentare cu apă”, anunță Consiliul Județean Cluj.


Zone din Dej, Cuzdrioara și Mănășturel vor avea APĂ POTABILĂ doar între orele 7-22

Mai multe străzi din municipiul Dej, respectiv localitățile Cuzdrioara și Mănășturel furnizarea de apă potabilă va fi făcută în intervalul 07:00-22:00.

De asemenea, în intervalul de timp următor apa potabilă va fi furnizată în municipiul Dej, pe străzile Triajului și Macazului, între orele 07:00-22:00.


Același program de furnizare a apei va fi valabil și pentru localitatea Cuzdrioara, unde se au în vedere străzile: Mihai Eminescu, Decebal, Traian, Ion Creangă, George Coșbuc, Morii și Cetății, și pentru localitatea Mănășturel.

Consiliul Județean Cluj a reamintit localnicilor că pentru a limita timpul necesar reluării serviciului de alimentare cu apă trebuie să folosească apa doar pentru consumul casnic, nu pentru agricultură.


„Pentru a limita timpul necesar reluării serviciului în condiții de continuitate, utilizatorii sunt rugați să folosească apa doar pentru consumul casnic, nu și pentru lucrările agricole sau zootehnice”, a încheiat Consiliul Județean Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Clujenii ar putea rămâne FĂRĂ APĂ: "REDUCEȚI consumul de apă potabilă pentru agricultură"

Locuitorii din Chinteni au rămas fără apă potabilă, pe caniculă! Rețeaua de alimentare nu mai face față. Se iau măsuri în regim de urgență

Pagube imense după furtunile și seceta din iulie, în județul Cluj. Zeci de drumuri, podețe și culturi agricole au fost afectate

Apa, un lux în Feleacu? Oamenii, lăsați zile întregi fără apă pe caniculă. Cine e de vină?

Ultimele Stiri
abonare newsletter