Administrație

Boc încearcă să spele imaginea constructorului de la baza sportivă La Terenuri: „ A arătat că e parte a comunității”

Amenințată cu lista rușinii pentru întârzierile mari înregistrate la proiectul de amenajare a bazei sportive La Terenuri, asocierea de firme este lăudată acum de primarul Emil Boc, care spune că apreciază că au deschis locația pentru public încă din faza de recepție.

Boc încearcă să spele imaginea constructorului de la baza sportivă La Terenuri. FOTO: Facebook/ Emil Boc Boc încearcă să spele imaginea constructorului de la baza sportivă La Terenuri. FOTO: Facebook/ Emil Boc

 

 


Primarul Emil Boc a adresat cuvinte de laudă asocierii de firme care au realizat lucrările la baza sportivă La Terenuri, arătând că aceastea au dat dovadă de bune intenții prin faptul că au deschis locația încă din faza de recepție a lucrărilor. Este vorba despre asocierea SC RO-Verde Landscaping SRL - SC Opentrans SRL - SC Electrogroup SA - SC Cris Garden SRL - SC Prospect Dill SRL.

 


În fapt, clujenii ar fi trebuit să se bucure de noua bază sportivă încă din toamna anului trecut, însă lucrările au înregistrat întârzieri mari până la finalizare. Acesta este și motivul pentru care, de-a lungul anului trecut, Emil Boc a amenințat în repetate rânduri constructorul cu „lista rușinii”.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Este în derulare recepția și am apreciat de data aceasta faptul că constructorul a ascultat solicitarea pe care noi am făcut-o și care a constat în următoaea propunere: odată cu începrea procesului de recepție, după finalizarea lucrărilor în 30 iunie, să permită accesul publicului, înlăturând gardurile de protecie, astfel încât clujenii de toate vârstele să se poată bucura de ea, pentru că este vară și ar fi păcat să nu utilizăm această resursă de petrecere plăcută a timpului liber. Putea să spună nu, până nu se încheie procesul de recepție, nu intră nimeni. Putea să o facă, dar a avut această disponibilitate care arată că e o parte a comunității, nu împortiva ei. Nu este interzis de lege să permită acest lucru pe care l-am solicitat noi, dar putea să nu o facă. Atunci, suntem în această situație în care, în timpul celor două-trei săptămâni cât durează recepția”, a spus Emil Boc, la un post local de radio.


„Nu mă joc cu niciun proiect de infrastructură”

Primarul a mai arătat că, în ce privește recepția lucrărilor, comisia va fi atentă la orice detaliu, astfel încât recepția să nu fie realizată decât după ce toate problemele sunt rezolvate.

„Comisia merge acolo, nu există rabat, ai proiectul ai poza, fiecare detaliu. Dacă există detalii care trebuie să fie remediate, ele vor fi remediate de firmă înainte de a avea procesul verbal de recepție semnat de toată lumea. Aici, nu avem mamă, nu avem tată. Le-am spus că eu nu mă joc cu niciun proiect de infrastructură, la nicio abatere minimală, pentru că am văzut în țara asta și nu numai poduri care s-au prăbușit, clădiri care s-au surpat. Dacă nu respecți toate procedurile, pui pe termen mediu sau lung în pericol siguranța publică. De la lucrul ăsta nu am niciun fel de rabat”, a mai adăugat primarul.

CITEȘTE ȘI:

Baza sportivă „La Terenuri”, devastată cu graffiti înainte de a fi inaugurată! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter