Actualitate

Ard barăci pe strada Cantonului. Trei autospeciale intervin pentru stingerea flăcărilor. FOTO

Un nou incendiu la barăcile de pe strada Cantonului din Cluj-Napoca. Pompierii clujeni intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor.

Un nou incendiu la barăcile de pe strada Cantonului din Cluj-Napoca. Foto: Facebook/ Info Trafic Jud Cluj Un nou incendiu la barăcile de pe strada Cantonului din Cluj-Napoca. Foto: Facebook/ Info Trafic Jud Cluj

 

 


UPDATE 2: Incendiul a fost stins

 


„Incendiul a fost lichidat. Nu au existat victime sau persoane care să solicite asistență medicală”, transmite ISU Cluj.

UPDATE 1: Ard două barăci de pe Cantonului


„Incendiul se manifestă la două barăci, fiind localizat. Se lucrează pentru lichidare. La fața locului sunt două autospeciale de la Detașamentul 1. Pompierii au extras o butelie dintr-o baracă. Preventiv a fost trimis și un echipaj SAJ, iar până acum nimeni nu a solicitat asistență medicală”, a transmis ISU Cluj.

Știrea inițială

Un nou incendiu a izbucnit pe strada Cantonului și ar fi cuprins mai multe barăci, duminică seară. Pompierii intervin la fața locului cu trei autospeciale.


„Incendiu la barăcile de pe strada Cantonului Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj pe pagina de Twitter. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Ulterior, purtătorul de cuvânt a completat: „Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale la un incendiu pe strada Cantonului. Intervenția este în dinamică, vom reveni cu detalii”.


Amintim că un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață pe strada Cantonului, în urma căruia cinci barăci au distruse complet de flăcări.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu puternic pe strada Cantonului din Cluj-Napoca! 5 barăci au fost DISTRUSE în totalitate de flăcări. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter