Actualitate

Incendiu puternic pe strada Cantonului din Cluj-Napoca! 5 barăci au fost DISTRUSE în totalitate de flăcări. VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață pe strada Cantonului, din municipiul Cluj-Napoca. În urma incendiului 5 barăci au distruse complet de flăcări.

Pompierii au intervenit în această dimineață la un incendiu care a cuprins mai multe barăci de pe strada Cantonului/ Foto: ISU Cluj Pompierii au intervenit în această dimineață la un incendiu care a cuprins mai multe barăci de pe strada Cantonului/ Foto: ISU Cluj

 

Incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 3 dimineața.


 

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu petrecut pe strada Cantonului. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 3:25, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, respectiv un echipaj SMURD de la Detașamentul 1. 


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Ulterior, forțele au fost suplimentate. Astfel, la fața locului se află patru autospecialele cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD și unul SAJ. Din fericire, toți locuitorii au reușit să se autoevacueze și nu există victime. O femeie de aproximativ 50 de ani a suferit un atac de panică și este evaluată de echipajul SAJ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.


Pompierii au reușit să lichideze incendiul după două ore. În urma incendiului 5 barăci au fost distruse complet de flăcări, iar două parțial.

„Au ars 5 barăci în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Încă două au ars parțial, în timp ce pagube s-au înregistrat la alte patru locuințe improvizate de acest fel. Trei persoane au suferit atacuri de panică și au fost consultate de echipajele medicale, fără a fi transportate la spital. Cauza probabilă este un scurtcircuit la instalația electrică a unei barăci”, a declarat ISU Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Incendiu PUTERNIC pe strada Cantonului! O baracă de lemn a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Incendiu puternic la Pata Rât: „Clujule, nu uita, Pata Rât e fața ta!”. FOTO

abonare newsletter