Actualitate

Caz de cruzime în Someșul Rece. Un cal a fost legat cu o funie de o mașină și tras după aceasta: „Calul săracul nu mai putea”. FOTO

Un șofer a legat un cal cu o funie de mașină în timp ce circula în Someșu Rece, Cluj cu aceasta. Poliția s-a sesizat în acest caz.

Cal tras de o mașină în Someșu Rece, Cluj. Foto: Facebook/ Protecția Animalelor Cluj. Cal tras de o mașină în Someșu Rece, Cluj. Foto: Facebook/ Protecția Animalelor Cluj.

 

 


O femeie a surprins momentele în care calul era tras după mașină și a postat imaginile într-un grup de protecție a animalelor.

 


„Caz văzut azi în Someșul Rece. Mașină pe avarii care mergea cu un cal legat de ea cu o funie de 1-2 m și un mânz lăsat liber în urmă, care mergea în toate direcțiile. Calul săracul a tras să se oprească la un moment fiindcă nu mai putea”, a scris femeia pe Facebook.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În urma situației surprinse, poliția din Cluj s-a sesizat în acest caz.

„În cursul zilei de azi, 20 aprilie, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări, în urma aparației pe o platformă de socializare a unor imagini în care se observă o cabalină legată de un autoturism pus în mișcare.


În cadrul verificărilor se vor stabili împrejurările desfășurării incidentului, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat 38 de ani, reținut după ce a drogat și a violat o fată din Dej

abonare newsletter