Actualitate

Un bărbat 38 de ani, reținut după ce a drogat și a violat o fată din Dej

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut, după ce ar fi drogat și violat o fată de doar 15 ani din Dej, în perioada iunie-iulie 2021.

Fata de 15 ani a fost drogată și ulterior violată de bărbat Fata de 15 ani a fost drogată și ulterior violată de bărbat

 

Bărbatul de 38 de ani a întreținut ar fi drogat și violat o fată de doar din 15 ani, din Dej, în perioada iunie-iulie 2021. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„La data de 18 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Dej au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol în formă continuată. Cercetările au fost demarate de polițiști din oficiu, în luna iulie, 2021. În contextul activităților investigative desfășurate a rezultat faptul că bărbatul ar fi întreținut, în perioada iunie-iulie 2021, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani, din municipiul Dej.

Expertizele de specialitate efectuate au prezentat faptul că la momentul săvârșirii actelor sexuale, minora s-ar fi aflat în incapacitate de a-și da consimțământul pentru desfășurarea relațiior intime inițiate de bărbat, care i-ar fi oferit pentru consum băuturi alcoolice și substanțe interzise. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost plasat sub controlului judiciar.”, a transmis IPJ Cluj.


Tot același agresor l-a bătut pe un bărbat de 48 de ani din Dej și i-a luat portofelul într-un local public.

„Același bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej – Biroul de Investigații Criminale, la data de 16 aprilie a.c., fiind bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, aflându-se într-un local public din municipiul Dej, ar fi sustrat portmoneul unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Dej, după care l-ar fi agresat fizic.


La expirarea măsurii reținerii pentru 24 de ore, cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă.”, a mai adăugat IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un microbuz cu 6 persoane s-a răsturnat aproape de Dej, duminică dimineața. FOTO

Minoră, bătută și violată de un bărbat de 49 de ani din Ceanu Mare, Cluj. Agresorul, lăsat să stea acasă, sub control judiciar

Ultimele Stiri
abonare newsletter