Actualitate

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală de Poliția Română. UPDATE/ A fost prinsă în Bulgaria

Condamnată definitiv la șase ani de închisoare, joi, în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală de Poliția Română. Fostul ministru al Turismului nu a fost găsită de polițiști la domiciliu.

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală de Poliția Română/ Sursă foto: Poliția Română Elena Udrea a fost dată în urmărire generală de Poliția Română/ Sursă foto: Poliția Română

 

UPDATE:


Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, a anunțat Poliția Română.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei", a anunțat Poliția Română.


Fostul ministru Elena Udrea a fost dată în urmărire, anunţul fiind postat joi pe site-ul Poliţiei Române, după ce nu a fost găsită la domiciliu, în urma condamnării definitive la şase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

 


„Împotriva numitei Udrea Elena-Gabriela a fost emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 44 din 05.06.2018 de către Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală, fiind condamnată la 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu", se arată pe site-ul Poliţiei.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

 



Un complet format din cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins joi, ca nefondate, contestaţiile în anulare depuse de Elena Udrea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul „Gala Bute”.

Decizia instanţei a fost luată cu majoritate de voturi. A existat şi o opinie separată în complet, în sensul admiterii contestaţiilor depuse de inculpaţi şi DNA.

În acest dosar, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, iar Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea, a primit trei ani.

 

CITEȘTE ȘI:

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare! Sentința este definitivă

Elena Udrea despre exmatricularea de la Facultatea de Teologie din Cluj: „Îmi pare rău că nu am reuşit să termin cursurile de master”

Ultimele Stiri
abonare newsletter