Actualitate

Elena Udrea despre exmatricularea de la Facultatea de Teologie din Cluj: „Îmi pare rău că nu am reuşit să termin cursurile de master”

Elena Udrea a precizat joi că nu a terminat cursurile de master în Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială pe care le urma la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, deoarece nu a avut timpul necesar şi nici starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă.

„Îmi pare rău că nu am reuşit să termin acum cursurile de master, pentru că pur şi simplu nu am timpul necesar şi mai ales nu am starea de spirit pentru a studia temeinic teologia în această perioadă. Eu am ales să fac acest masterat din pasiune, nu pentru CV, ca urmare dorinţa mea este chiar să cercetez, să aflu lucruri, nu să trec examenele cum îşi iau alţii 'doctoratele'. Când am început, aveam un dosar penal în instanţă, acum am trei!!!!!!. Am câte 5, 6 termene pe lună, mii de pagini de citit, apărări de pregătit...aproape tot timpul meu e dedicat acestei saga penale... După ce se va termina, voi relua cu siguranţă cursurile. Până atunci, rămân aceeaşi practicantă religioasă şi la fel de interesată de credinţă şi influenţele credinţei asupra vieţii noastre", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Ea a adăugat că, probabil, îi trebuie tocmai o credinţă mai mare, pe care încă încearcă să o dobândească, "pentru a putea ignora această luptă" pe care o duce de trei ani şi a se preocupa mai mult de lucruri cu adevărat importante în viaţă, "cum sunt aflarea lui Dumnezeu şi relaţia cu Divinitatea".

„Pentru că suntem aici, vă rog să citiţi o carte care vă poate schimba perspectiva asupra religiei şi sigur vă poate schimba viaţa! Predica de pe munte, de Emmet Fox", a încheiat ea.

Fostul deputat Elena Udrea a fost exmatriculată de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, la care s-a înscris în toamna anului 2016, pentru a urma cursurile masteratului de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială, din cauză că nu s-a prezentat la niciun examen.

Decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă a UBB, Vasile Stanciu, a confirmat, joi, că Elena Udrea nu mai este, din luna octombrie a anului 2017, studentă la acest masterat. Motivul pentru care Elena Udrea a fost exmatriculată, potrivit procedurii, este acela că nu s-a prezentat la niciun examen pe care trebuia să îl susţină la masterul de Consiliere Pastorală şi Asistenţă Psihosocială la care era înscrisă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter