Actualitate

Bătaie în plină stradă, în Apahida. Un bărbat a fost bătut de alți patru. Agresorii au fost reținuți

Scene violente au avut lo pe o stradă din localitatea Sânnicoara, comuna Apahida. Patru suspecți au fost reținuți după ce l-au bătut pe un bărbat de 29 de ani.

Bătaie pe o stradă din Apahida. Foto: Arhivă. Bătaie pe o stradă din Apahida. Foto: Arhivă.

 

 


„La data de 20 februarie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au intervenit pentru aplanarea și luarea măsurilor legale, urmare unei stări conflictuale care s-a derulat pe o stradă din localitatea Sânnicoara, comuna Apahida.

 


Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 20 februarie, în jurul orei 17.00, patru bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, din comuna Apahida, ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 29 de ani.

În baza probatoriului administrat, la data de 22 februarie, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice și lovire sau alte violenţe.


La activități au fost angrenați luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un clujean a fost condamnat la ÎNCHISOARE după ce a agresat sexual un colindător. Minorul a rămas cu traume

Greu de egalat! Un tânăr teribilist a încasat 15 amenzi de circulație într-o noapte

Ultimele Stiri
abonare newsletter