Ştiri din Transilvania

Greu de egalat! Un tânăr teribilist a încasat 15 amenzi de circulație într-o noapte

Un tânăr de 21 de ani din județul Mureș a încasat 15 amenzi de circulație într-o singură noapte.

Greu de egalat! Un tânăr teribilist a încasat 15 amenzi de circulație într-o noapte Greu de egalat! Un tânăr teribilist a încasat 15 amenzi de circulație într-o noapte


Polițiștii mureșeni s-au confruntat sâmbătă noapte cu un caz special. Un tânăr de 21 de ani a ținut să depășească orice record și a încasat nu mai puțin de 15 amenzi de circulație în doar câteva minute. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Mai exact, sâmbătă noapte  la ora 2.34, polițiștii rutieri au făcut semn să oprească unei mașini care circula în Piața Trandafirilor din Târgu Mureș, deoarece șoferul manifesta un comportament agresiv în timpul circulației. Acesta nu s-a conformat semnalelor polițiștilor și și-a continuat deplasarea, polițiștii pornind în urmărirea mașinii. În timpul urmăririi, șoferul a provocat un accident soldat cu pagube materiale. În urma investigațiilor efectuare, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor.


Șoferul a fost legitimat de mai multe ori de agenți, iar în unele cazuri a fost sancționat pentru mai multe abateri.

15 amenzi încasate în doar câteva minute

  • ora 02.34 Piața Trandafirilor: nerespectarea indicațiilor polițistului rutier; nerespectarea regulilor privind mersul cu spatele; nepurtarea centurii de siguranță; neoprirea la semnalul regulamentar al polițiștiilor. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.640 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.34 strada Ștefan cel Mare - Bld.1 Decembrie 1918: nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers; circulația pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.160 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.35 strada Buday Nagy Antal: nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers; circulația pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.160 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.35 Calea Sighișoarei intersecție cu strada Pomicultorilor: nerespectarea obligației de oprire la apropierea și la trecerea autospecialei cu regim prioritar carea avea în funcțiune semnalele speciale luminoase și acustice din care a rezultat un accident cu pagube materiale; nerespectarea obligației de a transcrie transmiterea dreptului de proprietate în termen de 90 de zile de la înstrăinarea autoturismului. Valoarea totală a sancțiunilor: 4.060 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile, totodată și reținerea certificatului de înmatriculare a autoturismului.
  • ora 02.36 Calea Sighișoarei: circulația pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.160 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.38 strada Sârguinței: nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers; circulația pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.450 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
  • ora 02.40 strada Cernavodă: nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers; circulația pe sensul opus de deplasare. Valoarea totală a sancțiunilor: 1.160 de lei și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Aventura tânărului de 21 de ani îl va costa 11.890 de lei. În plus, el a rămas fără permis de conducere timp de 420 de zile, fiind totodată reținut și certificatul de înmatriculare a mașinii.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer RUPT DE BEAT și FĂRĂ PERMIS a intrat cu mașina într-un gard, în Apahida. Ce alcoolemie avea bărbatul?

O fată de 15 ani care a murit în accident la Cluj a salvat viața a trei copii. Părinții i-au donat organele

Ultimele Stiri
abonare newsletter