Actualitate

Un clujean a fost condamnat la ÎNCHISOARE după ce a agresat sexual un colindător. Minorul a rămas cu traume

Un clujean de 35 de ani a fost condamnat definitiv la închisoare după ce în anul 2017 a agresat sexual un minor venit la colindat.

Un clujean a fost condamnat la ÎNCHISOARE după ce a agresat sexual un colindător. Minorul a rămas cu traume Un clujean a fost condamnat la ÎNCHISOARE după ce a agresat sexual un colindător. Minorul a rămas cu traume

 

 


Un bărbat de 35 de ani din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv de judecătorii Curții de Apel la 1 an și 4 luni închisoare cu executare în regim de detenție pentru că a sărutat pe gură cu forța și a mângâiat pe corp un minor de 12 ani care i-a bătut la ușă a-l colinda, scrie clujust.ro.

După ispășirea pedepsei de un an și 4 luni de închisoare, bărbatul de 35 de ani este obligat să îi plătească minorului suma de 3.000 de lei daune morale, iar 5 ani îi este interzis să se apropie de victimă și de locuința acesteia.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


 

„La data de 01.01.2017, în jurul orei 15:30, în timp ce persoana vătămată minoră C, în vârstă de 12 ani, se afla la colindat…a fost invitată de către inculpatul F.M.A să intre pentru a colinda, iar ulterior, în timp ce se aflau în locuință, inculpatul a exercitat acte de natură sexuală asupra minorului (...) Persoana vătămată a mai arătat că a opus rezistență reușind într-un final să scape de prinsoarea exercitată de către acesta și să fugă afară din locuință ”, se arată în actele depuse la dosar.


În urma expertizei psihologice, s-a arătat că minorul în vârstă de 12 ani a rămas cu traume în urma nefericitului eveniment.

Totodată, la ultima înfățisare a bărbatului în fața instanței, acesta a solicitat să se rezolve lucrurile, el dorind să plătească prejudiciul și să-și vadă de treabă.


 

Citește întreaga știre pe clujust.ro

 

CITEȘTE ȘI:

Minoră de 14 ani din Dej, agresată sexual chiar de tatăl ei. Bărbatul a fost arestat

Ultimele Stiri
abonare newsletter