Actualitate

PERCHEZIȚII în Florești, la hoți de bijuterii. Suspecții dădeau spargeri la case și mașini din Cluj-Napoca. VIDEO

Trei bărbați din Florești au fost reținuți în urma unor percheziții la locuințele lor din Florești. Suspecții sunt acuzați de furt calificat.

Percheziții în Florești la trei suspecți de furt calificat. Percheziții în Florești la trei suspecți de furt calificat.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore, trei bărbați bănuiți de comiterea unor fapte de furt calificat. Au fost efectuate percheziții domiciliare în localitatea Florești, la locuințele celor trei.

La data de 14 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, în localitatea Florești.


Cei în cauză sunt bănuiți de faptul că, în perioada septembrie-decembrie ar fi sustras bijuterii, bani și unelte electrice din interiorul a două imobile din municipiul Cluj-Napoca și din două autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului.

Cu ocazia perchezițiilor au fost indisponibilizate și ridicate telefoane mobile, cartele SIM, dar și alte obiecte de interes pentru soluționarea cauzei.

În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați în fața procurorului de caz, în vederea analizării dispunerii și altor măsuri preventive față de aceștia”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Agresor din Cluj, ARESTAT după ce a bătut un bărbat și a fugit din țară

Mașină de 90.000 de euro furată din America, găsită de polițiști în Huedin la o șoferiță de 26 de ani. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter