Actualitate

Agresor din Cluj, ARESTAT după ce a bătut un bărbat și a fugit din țară

Un bărbat de 39 de ani din comuna Căianu din județul Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi bătut un locuitor al aceleiași localități și ulterior a fugit din țară.

Bătăuș din județul Cluj, arestat pentru 30 de zile. Bătăuș din județul Cluj, arestat pentru 30 de zile.

„La data de 12 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au depistat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 39 de ani, din comuna Căianu, cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Față de acesta, instanța de judecata a emis în cursul zilei de ieri mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Din cercetări a reieșit faptul că la finalul lunii noiembrie a acestui an, cel în cauză ar fi agresat fizic un bărbat din comuna Căianu, în timp ce se afla pe raza localității Bărăi, ulterior părăsind teritoriul României.

La data de 12 decembrie, în urma activităților informativ – operative derulate,  polițiștii Postului de Poliție Comunală Căianu l-au depistat pe acesta pe raza localității Bărăi,  acesta fiind condus cu mandat de aducere la sediul unității de poliție pentru continuarea cercetărilor.


Urmare a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 13 decembrie, magistrații Judecătoriei Gherla au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Scene desprinse din filmele de acțiune. Un șofer de microbuz a intrat pe contrasens în Vama Nădlac pentru a evita carantina. FOTO

Mașină de 90.000 de euro furată din America, găsită de polițiști în Huedin la o șoferiță de 26 de ani. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter