Actualitate

Atenție, floreșteni! Armata va face trageri cu diferite arme în Florești, până la finalul lunii noiembrie

Primăria Florești a anunțat că vor avea loc trageri cu diferite categorii de armament în comună, pe parcursul lunii noiembrie.

În Florești se va trage cu diferite categorii de armament. În Florești se va trage cu diferite categorii de armament.

Primăria Florești anunță că, în următoarele zile, vor avea loc trageri pe raza comunei, desfășurate de Unitatea Militară. 

„Ministerul Apărării Naționale Unitatea Militară 01463 aduce la cunoștință faptul că în zilele de 9.11, 10.11, 11.11, 16.11, 17.11, 18.11, 23.11, 24.11, 25.11 și 26.11  se vor executa trageri cu diferite categorii de armament pe raza comunei Florești. Pentru asigurarea securității și prevenirii accidentelor pe timpul tragerii și instrucției, se vor înștiința satele, fermele, locurile izolate și proprietarii terenurilor aflate în zona de siguranță a Poligonului Florești, că, în perioada menționată, se interzice accesul oamenilor, animalelor, căruțelor, atelajelor sau a altor categorii de utilaje și autovehicule în zona de siguranță”, a transmis Primăria Florești.


Pe perimetrul zonei militare restricționate se instalează posturi de pază, iar populația este obligată să execute avertizările care se impun. Orice accident, în eventualitatea producerii lui, va fi pus în sarcina celor care încalcă aceste prevederi, mai arată Primăria. 

CITEȘTE ȘI:

S-a împușcat în cap într-un poligon din Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter