Actualitate

Tânăr ȘANTAJIST din Turda, prins în FLAGRANT de polițiști. A bătut un bărbat pentru a-i da bani să-și plătească datoriile

Un tânăr de 24 de ani din Turda a fost prins în flagrant șantajând și amenințând un bărbat pentru a-i da bani ca să-și plătească datoriile. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

 

 


„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din Turda, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

 


Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că în perioada martie 2020 – mai 2021, cel în cauză ar fi șantajat prin amenințări și acte de violență fizică un bărbat, din Turda, în scopul obținerii unor sume de bani, pe care le-ar fi folosit ulterior în vederea acoperirii datoriilor proprii.

În urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, la data de 14 septembrie, polițiștii de investigații criminale, alături de polițiștii criminaliști, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a tânărului, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.


Tânărul a fost introdus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive în cauză”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Mămicile din Cluj, speriate de muncitorii veniți din SriLanka care le urmăresc: „Sunt demenți”

abonare newsletter